top of page

PALVELUT

podiatry-2817973_1920.jpg

DIABEETIKON JA REUMAATIKON JALKAHOITO (MYÖS DIABEETIKON OSITTAIN KORVATTAVA JALKAHOITO)

Korkean haavariskin omaavien diabeetikoiden ja reumaatikoiden jalkahoito ja -terapia, johon kuuluu mm. jalkojen vuosittainen tunnon, verenkierron ja asentovirheiden tutkiminen/jalkojen riskuluokitus sekä jalkahaavoja ehkäisevä kliininen hoito.


Oulun kaupungin maksusitoumuksella/lähetteellä tulevat asiakkaat maksavat vain hoidon omavastuuosuuden. Otan vastaan myös lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita, joille on myönnetty jalkahoito/jalkaterapia osana kuntoutusta.

Palvelut/Hinnasto: Services

HINNASTO

Hinnat voimassa toistaiseksi. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Mahdollisuus myös kotikäynteihin, mikäli vastaanotolle saapuminen ei onnistu!

Kotikäyntilisä 25€

PEHMYTKUDOSTERAPIA (JALKAHOITO)

62-88€  

Perusjalkahoito sisältää kynsi- ja ihomuutosten hoidon, rasvaushieronnan ja tarvittaessa kevennyshoidon. Hoidon hinta määräytyy jalkojen kunnon mukaan.

KYNNEN OIKAISU KOMPOSIITTIMASSALLA, TITAANILANGALLA TAI OIKAISUJOUSELLA

Menetelmästä riippuen 65-85€

Sisältää sisäänkasvaneen kynnen hoidon ja oikaisun asentamisen. Oikaisussa käytän komposiitti-, titaanilanka- tai jousimenetelmää. Sopivin oikaisumenetelmä valitaan tapauskohtaisesti, huomioiden oikaistavan kynnen laatu, ongelman vaikeusaste ja asiakkaan yksilöllinen tilanne.

JALKATERAPEUTTINEN TUTKIMUS- JA KUNTOUTUS

62-115€  

Tarpeen mukaan biomekaaniset tutkimukset, alaraajojen kiputilojen syiden selvittäminen ja kuntouttava terapia, liikkumisen ja kävelyn tutkiminen ja ohjaus, kinesioteippaus, yksilöllisten harjoitteiden suunnittelu ja ohjaus ym. Hinta määräytyy terapian sisällön mukaan.

YKSILÖLLISET ORTHOPODO-TUKIPOHJALLISET

220-247€

Sisältää alaraajojen biomekaanisten tutkimusten ja jalkapohjien digitaalisen 2D-skannauksen pohjalta suunnitellut OrthoPodo- tukipohjalliset, alaraajojen lihaksia vahvistavien harjoitteiden ohjauksen sekä pohjalliskontrollikäynnin ja mahd. korjaukset.

SILIKONIORTOOSIT

Alk 58€  

Yksilölliset, silikonimassasta valmistetut, suojaavat tai asentoa korjaavat/keventävät ortoosit.

Palvelut/Hinnasto: Rates
bottom of page