top of page

HINNASTO

Hinnat voimassa toistaiseksi. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Mahdollisuus myös kotikäynteihin, mikäli vastaanotolle saapuminen ei onnistu!

Kotikäyntilisä 25€

PEHMYTKUDOSTERAPIA (JALKAHOITO)

67-90€  

Perusjalkahoito sisältää kynsi- ja ihomuutosten hoidon, rasvaushieronnan ja tarvittaessa kevennyshoidon. Hoidon hinta määräytyy jalkojen kunnon mukaan.

KYNNEN OIKAISU

Menetelmästä riippuen 67-97€

Sisältää sisäänkasvaneen kynnen hoidon ja oikaisun asentamisen. Oikaisussa käytän komposiitti-, titaanilanka-, jousi- tai PodoFix -menetelmää. Sopivin oikaisumenetelmä valitaan tapauskohtaisesti, huomioiden oikaistavan kynnen laatu, ongelman vaikeusaste ja asiakkaan yksilöllinen tilanne.

JALKATERAPEUTTINEN TUTKIMUS- JA KUNTOUTUS

77-145€  

Tarpeen mukaan biomekaaniset tutkimukset, alaraajojen kiputilojen syiden selvittäminen ja kuntouttava terapia, liikkumisen ja kävelyn tutkiminen ja ohjaus, kinesioteippaus, yksilöllisten harjoitteiden suunnittelu ja ohjaus ym. Hinta määräytyy terapian sisällön mukaan.

YKSILÖLLISET ORTHOPODO-TUKIPOHJALLISET

255-285€

Sisältää alaraajojen biomekaanisten tutkimusten ja jalkapohjien digitaalisen 2D-skannauksen pohjalta suunnitellut OrthoPodo- tukipohjalliset, alaraajojen lihaksia vahvistavien harjoitteiden ohjauksen sekä pohjalliskontrollikäynnin ja mahd. korjaukset.

SILIKONIORTOOSIT

Alk 63€  

Yksilölliset, silikonimassasta valmistetut, suojaavat tai asentoa korjaavat/keventävät ortoosit.

PALVELUT

podiatry-2817973_1920.jpg

DIABEETIKON JA REUMAATIKON JALKAHOITO (MYÖS DIABEETIKON OSITTAIN KORVATTAVA JALKAHOITO)

Korkean haavariskin omaavien diabeetikoiden ja reumaatikoiden jalkahoito ja -terapia, johon kuuluu mm. jalkojen vuosittainen tunnon, verenkierron ja asentovirheiden tutkiminen/jalkojen riskuluokitus sekä jalkahaavoja ehkäisevä kliininen hoito.


Oulun kaupungin maksusitoumuksella/lähetteellä tulevat asiakkaat maksavat vain hoidon omavastuuosuuden. Otan vastaan myös lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita, joille on myönnetty jalkahoito/jalkaterapia osana kuntoutusta.

bottom of page